Vandermeer Installaties is een maatschappelijk verantwoorde onderneming. Door het toepassen van energiezuinige en duurzame oplossingen verlaagt u de energiebehoefte en kunt u besparen op uw totale energiekosten. Vandermeer Installaties adviseert en installeert duurzame producten, zoals zonnepanelen en bewegingsmelders. Vandermeer Installaties is een technisch installatiebedrijf dat bijdraagt aan duurzame oplossingen tijdens bouwen en verbouwen. Een onderneming die zich inzet voor mens en milieu dat daarnaast de kosten efficiëntie niet uit het hoog verliest.

Vandemeer Installaties vind dat duurzame, schone energie de toekomst heeft. Om die reden zijn wij gespecialiseerd in zonne-energie. Met zonnepanelen voorzien wij u van een vaste, rendabele energiebron, waar u ieder jaar meer voordeel uit haalt. Zonnepanelen zijn gemaakt van een materiaal dat zonlicht om kan zetten in elektrische energie. Een omvormer zet de spanning om naar 230 volt en deze wordt aangesloten op uw meterkast.

Wilt u zonnepanelen? Het dak moet de juiste ligging hebben ten opzichte van de zon en de zonnepanelen moeten in een hoek van 30 tot 60 graden liggen. Vandermeer Installaties komt graag bij u langs om vast te stellen of ook uw dak geschikt is voor duurzame zonne-energie. Vrijblijvend kunt u contact met ons opnemen.

De medewerkers van Vandermeer Installaties blijven volledig op de hoogte van vernieuwingen in de elektrotechniek. Het bedrijf van John Vandermeer is een erkend Kenteq-leerbedrijf. “Wij leiden leerlingen op een theoretische en praktische manier op tot een volwaardig monteur of technicus binnen de elektrotechniek. Door continue innovatief te zijn worden onze medewerkers geprikkeld en uitgedaagd om koploper te zijn in de elektrotechniek”.

Wilt u weten of zonnepanelen bij uw situatie passen? Neem vrijblijvend contact op met Vandermeer Installaties om de mogelijkheden te bespreken.