Vandermeer Installaties is een maatschappelijk verantwoorde onderneming. Door het toepassen van energiezuinige en duurzame oplossingen verlaagt u de energiebehoefte en kunt u besparen op uw totale energiekosten. Vandermeer Installaties adviseert en installeert duurzame producten, zoals bijvoorbeeld het plaatsen van zonnepanelen. Vandermeer Installaties draagt als technisch installatiebedrijf bij aan duurzame oplossingen tijdens bouwen en verbouwen. Een onderneming die goed is voor mens en milieu en tegelijkertijd kosten efficiëntie niet uit het oog verliest.

Duurzame energie wordt steeds belangrijker en populairder. Vandermeer Installaties specialiseert zich daarom in zonne-energie. Een vorm van energie opwekken die u jaarlijks voorziet van zelf opgewekte elektriciteit. De zonnepanelen bestaan uit speciaal materiaal welke energie uit zonlicht om kan zetten in elektrische energie. Doormiddel van een omvormer wordt de spanning omgezet naar 230 volt die word aangesloten op uw meterkast

Wilt u zonnepanelen? Het dak moet de juiste ligging hebben ten opzichte van de zon en de zonnepanelen moeten in een hoek van 30 tot 60 graden liggen. Vandermeer Installaties komt graag bij u langs om vast te stellen of ook uw dak geschikt is voor duurzame zonne-energie. Vrijblijvend kunt u contact met ons opnemen.

De medewerkers van Vandermeer Installaties blijven volledig op de hoogte van vernieuwingen in de elektrotechniek. Het bedrijf van John Vandermeer is een erkend Kenteq-leerbedrijf. “Wij leiden leerlingen op een theoretische en praktische manier op tot een volwaardig monteur of technicus binnen de elektrotechniek. Door continue innovatief te zijn worden onze medewerkers geprikkeld en uitgedaagd om koploper te zijn in de elektrotechniek”.