‘Duurzame techniek heeft de toekomst’

Vandermeer Installaties is een maatschappelijk verantwoorde onderneming. Door het toepassen van energiezuinige en duurzame oplossingen verlaagt u de energiebehoefte en kunt u besparen op uw totale energiekosten. Vandermeer Installaties adviseert en installeert duurzame producten, van bewegingssensoren tot volledige weerstations. Met diverse componenten creëren we een slimme installatie die zich aan uw wensen aanpast. Een onderneming die zich inzet voor mens en milieu dat daarnaast de kosten efficiëntie niet uit het oog verliest.

Vandemeer Installaties vind dat duurzame en slimme techniek de toekomst heeft. Om die reden zijn wij gespecialiseerd in domotica. Techniek die zich aanpast aan UW wensen. Hierbij kunt u denken aan verlichting die gestuurd wordt door aanwezigheid, een thermostaat die zichzelf lager zet als hij merkt dat er een raam open staat, of volledige weerstations die zonneschermen, verlichting en verwarming sturen naar aanleiding van het weer. Dit zijn slechtst enkele voorbeelden van toepassingen die het gebruikscomfort verbeteren en tegelijkertijd het energieverbruik drukken. Wij zijn gespecialiseerd in een breed scala van duurzame toepassingen voor zowel woning als kantoorpand.

De medewerkers van Vandermeer Installaties blijven volledig op de hoogte van vernieuwingen in de elektrotechniek. Het bedrijf van John Vandermeer is een erkend SSB-leerbedrijf. “Wij leiden leerlingen op een theoretische en praktische manier op tot een volwaardig monteur of technicus binnen de elektrotechniek. Door continue innovatief te zijn worden onze medewerkers geprikkeld en uitgedaagd om koploper te zijn in de techniek”.

Klaar om te ontdekken wat de techniek van de toekomst voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op met Vandermeer Installaties om de mogelijkheden te bespreken.Vandermeer installaties staat voor:

  • Gebruikscomfort
  • Duurzaamheid
  • ‘Slimme’ oplossingen
  • Veiligheid


Contact