Vandermeer Installaties is een maatschappelijk verantwoorde onderneming.
In deze tijden waarbij duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord container begrippen zijn geworden adviseert en installeert Vandermeer Installaties duurzame producten zonder daarbij u comfort en budget uit het oog te verliezen.
Door het toepassen van energiezuinige en duurzame oplossingen verlaagt u de energiebehoefte en kunt u besparen op uw totale energiekosten.
Deze oplossingen kunnen van technische aard zijn maar het is niet ondenkbaar dat wij adviseren om ook bouwkundige en of organisatorische maatregelen te nemen.
Vandermeer Installaties draagt als technisch installatiebedrijf bij aan duurzame oplossingen tijdens bouwen en verbouwen. Een onderneming die goed is voor mens en milieu maar tegelijkertijd kosten efficiëntie niet uit het oog verliest.

De medewerkers van Vandermeer Installaties blijven volledig op de hoogte van vernieuwingen in de techniek. Het bedrijf van John Vandermeer is een erkend Kenteq-leerbedrijf. “Wij leiden leerlingen op een theoretische en praktische manier op tot een volwaardig monteur of technicus binnen de techniek. Door continue innovatief te zijn worden onze medewerkers geprikkeld en uitgedaagd om koploper te zijn in de elektrotechniek”.